Blodprov

Idag har Viggo varit till barnmottagningen och tagit blodprov för att kolla ev. allergi mot nötter. Vet ej hur många fler ämnen de kollar då det var Manne som följde med honom o vi har inte hunnit träffas någon längre stund....
Viggo tyckte dock att själva blodprovstagningen var otroligt spännande. Undrar var han fått det ifrån? Jag själv HATAR när jag måste ge blod.

Viggo  är ju sjuk igen, han har varit det varannan vecka nu. Förkyld alltså. Idag har han faktiskt låtit mera ansträngd på andningen, så som han lät när vi ännu hade katterna kvar o inte visste att han var allergisk.
Han blir så speedad då oxå....så jag sitter nu i soffan och ser ut som en fågelholk efter han lagt sig o undrar var får han all energi ifrån?!


Snart jul

Alla som känner mig vet ju att jag är en jul-galning. Dock har jag dämpat mig liiite, tror jag;-)

MEn jag hittade en häftig grej.
Hade jag varit kristen och trott på hela jesu födelse-grejen så hade jag slagit till direkt.
Gullig julkrubba va?


Oj vad länge sedan

Över ett år sedan jag var in här o skrev.
Har fullt upp med Viggo o hans blogg. I mitt liv händer det inte så mycket så att det är värt att skriva om ;-)

Jag har ju införskaffat en ny dator. Lite lyxshopping bara för att den gamla hade ju inte HDMI-uttag o inte webb-cam och jag tyckte hårddisken var lite liten.
Vad kinkig man börjar bli ;-)

Har nu oxå införskaffat en 10 meter lång hdmi-kabel för det var så drygt att flytta datorn till tv'n varje gång man skulle koppla ihop dem...dagens I-landsproblem :-)

Testade kabeln igår och tänkte kolla in woddler lite som jag har haft sedan länge sedan men aldrig prövat ens.
Vi valde en barnfilm för Viggos skull. Arthur o Minmoyerna eller vad den hette. Det slutade med att Viggo var in på sitt rum och lekte Bob the builder och jag o Manne kikade på barnfilmen. Det var ju så spännande och vi fick ju lov att se upplösningen :-)


RSS 2.0