Vilken trevlig affär!

Beställde en bilbarnstol på Bilmetro och den kom idag. Hann inte följa med så Manne fick hämta ut den själv.
När han kommer hem visar han kvittot. Stolen var ju 500:- billigare än vad de sagt. Då sa han att vi fick rabatt för det var ju fredag. Vad glad man blir! När man är föräldraledig har man inte den största inkomsten direkt och det är ju så mycket dessa små "kräver".

Otrevlig affär var det ju när vi köpte gåstol till Viggo. Vet ej vad det heter, Mora Lek & Hobby, Leklust eller om det är Leksakshuset.
Då fick vi åka fram o tillbaka flera gånger utan kompensation.  Det de kunde gjort från början var väl att ta fram en oöppnad kartong. När vi kom tillbaka med den för det fattades hjul (vilket stod på en lapp som de skrivit själva och lagt i) erbjöd den ena personalen att hämta en ny kartong medans den andra stod och rotade frenetiskt i en låda efter en påse hjul som h*n visste skulle ligga där (verkade som om vi absolut inte skulle få en oöppnad kartong) . Åkte hem....fel hjul. När vi kom ner igen fick vi dock en ny. Men inte någon slags kompensation ÖVERHUVUDTAGET. Hoppas det kommer någon barn o leksaksaffär hit för Leksakshuset går vi inte till något mera, de har ju monopol här i Mora och tror väl att de inte behöver vara rädda om kunderna.
Men med oss har de missat ganska många tusen. Till och börja med...bilbarnstol och så skall vi ju köpa en Stokke med full utrustning. Det åker vi väl till Borlänge och handlar istället nu och då passar jag på och handlar leksaker också.

Everyone needs a disktrasa!

Man kan nu prenumerera på disktrasor, rätt så smart!
De var rätt så snygga men jag skulle vilja ha större urval, då hade jag gärna hoppat på erbjudandet. Jag är lite av en disktrasesamlare. Brukar köpa wettex Limited edition.


Livet är inte som förr

Man förändras som förälder....
Som midsommarafton så åker man hellre på släktmiddag än går på någon fyllefest.
På kvällen när vi kom hem så kollade vi på lost. Har inte haft tid att kolla på de sista förrän nu.
Men som mamma kan jag nog inte titta på det snart....Claire har försvunnit i djungeln och lämnat sin son Aron. Som mamma förstår jag inte hur de andra kan ta hand om honom och att han knappt gråter? Ett dygn i djungelhetta utan mat? Viggo hade ju grinat tills han svimmat om han inte fått amma.
Sun tar honom ombord på en båt och där upptäcker de massa sprängmedel. Hon går ut på däck och tittar ned på denna stackars lilla oskyldiga baby....då skar det i mitt hjärta.
Vi har 2 avsnitt kvar och det är lite gruvsamt. Fast man "vet" ju vilka som klarar sig och Aron är ju en av dem.

Test

Gick ganska dåligt för mig men till mitt försvar kan jag ju säga att jag är för gammal för att ha lekt med my little pony.

Your score: 2 out of 12

Testa själv här: Test

Då är man en "sån" nu då!

Från och med idag kan jag titulera mig Latte-morsa.
Vi var några mammor från föräldragruppen som anordnade en egen träff utanför BVC. Vi tog en promenad med barnvagnen först och sedan fikade vi....i över 2 timmar.
Det är väl det som utmärker en lattemorsa, att hon köper en latte och sitter med den i 3 timmar :-) Fast vi köpte faktiskt macka också.
Vi hade jättetrevligt och pratade om våra bebisar....ja och så självklart hade vi bebisarna med men de var så duktiga och låg snällt i vagnen eller satt fint i knäet.


Åhhh...

......jag blir alldeles rörd!



Myror

Förra sommaren hade vi små svarta myror på uteplatsen. De var på bordet hela tiden, hur fräscht är det...*blä*
Nu på våren tyckte jag de hade blivit färre. Skönt tyckte jag...
Tänkte plantera lite frön i en stor kruka som jag haft ute, tänkte att jag borde ju kunna återanvända jorden i den och bara byta ut översta lagret.
Aha, det var hit ALLA myrorna flyttat, de hade myrägg ända upp till kanten av krukan. Så jag slog ut innehållet i skogen.
Ser att det är några som kryper runt på stenplattorna. Det är ju ett idealiskt ställe så det står väl inte på förrän man har en ny koloni här. Har ju katterna ute oxå så jag vill inte lägga ut något giftigt så de får i sig.
MEN så hade jag turen att se detta myrutrotning och jag har en flaska hemma så jag har hällt ut lite här o där runt stenplattorna. Ser ju inte var de har något bo. Skall spana mera och hälla ut mera så skall ni få rapport sen :-)

RSS 2.0