Lönsamt att handla

Idag for vi ned på Mora för att jag hade 50:- rabattkupong att handla för på Lindex som gick ut idag. Tänkte bara gå in på Lindex och sen systemet...men jag tog en sväng in på H&M. Tur var det!! Halva reapriset. 3 par byxor åt Viggo som skulle ha kostat 460 spänn egentligen kostade oss nu HELA 128.50:- Det kallar jag fynd!
Men det blev inget på Lindex, det var så urplockat och då kan de behålla sin kupong....för jag handlar väl inget som jag inte riktigt vill ha bara för att liksom.
Kunde ju köpa 2 flaskor vin på bolaget eftersom jag sparat så mycket pengar.

Köpte en McPherson som jag skulle ha till maten. Tacogratäng.
Och så blev det en flaska vitt mousserande vin. Fick en av svärmor för ett par veckor sedan...och f-n vad gott det var! Brukar inte gilla bubbelviner men detta var så gott. Törley Gála Sec heter det.

Bägge vinerna har faktisk rekommenderats av Moras egen vinkännare Tome. Han är rätt så duktig.
Kommer ihåg att jag var med i en vincirkel för x antal år sedan och man lade 100 kronor per månad och när man vann så fick man gå på systemet och hämta ut en låda viner som han valt. Då talade man om vilka viner man gillade annars och så plockade han ut lite andra sorter han gissade att man skulle tycka om. Tror att vi hade ca 10 flaskor i lådan och det var 2 vi inte var så väldans förtjusta i.

Jaja...nu skall jag sluta snack...sitter och myser med ett glas McPherson (som jag har fyllt på 3 gånger nu *hick*)
O så har jag syndat idag, drack nämligen 2 dooleys coffe efter maten....dooleys är det ganska mycket socker i fy,fy!

Det går bra.

Det går jättebra med kosten än så länge. Har lite ont i huvudet ibland. Men det skall väl snart gå över.

Ramlade över en artikel i aftonbladet som gav mig dåligt samvete.

Wanja, 72, tar 115 kg i benböj



När jag blir gammal vill jag bli som Wanja :-)  Nu har jag inte tid ;-)

Fet frukost avklarad

Stekt ägg o bacon. Mums! Tog i ordentligt och mökade i mig 4 ägg och 1 paket bacon. Lika bra och gör sig ordentligt mätt.
Första veckan är ju värst med huvudvärk o illamående...abstinens av kolhydrater.

Håkan är en hyvens man!

Blocketannons


Kopierar in texten för säkerhetsskull. Bloggen finns väl kvar längre än annonsen ;-)

Fin dammsugare för allergiker säljes med tillbehör som mattpiska och mattvätt mm. Stark sugförmåga.
Den är 9 år och andvänd 5 år.
Säljes pga att min fru har fått en sjukdom i armarna så hon kan inte andvända den.
Synd att den ska stå oandvänd.
Hoppas den kan vara till nytta för någon annans räkning.


Håkan är verkligen en riktig karl han.
När frun är så sjuk att hon inte kan dra dammsugaren längre så är det naturliga för honom att köpa en mindre dammsugare!

En riktig hjälte!

Vet ej om jag skall skratta eller gråta...vilka typer det finns.

Här händer ju inget..typ :-)

Nej nu var det ett tag sedan man bloggade här...undrar varför jag ens har en blogg...
Viggo gör sitt yttersta för att hålla mig sysselsatt ;-) Försöker få han vända dygnet rätt igen, han är uppe skrotar till midnatt om han får chansen. Lyckades rätt så bra i helgen att få upp honom på morgonen och han i säng på kvällen.
På söndagskvällen gjorde han revolt så han stojade runt i sängen till midnatt och sov till strax efter nio...så vi missade babyrytmiken....som vanligt.
Fast jag var så fet i håret så jag kunde inte visa mig offentligt. Det där feta kom direkt efter förlossningen och tänkte att det förhoppningsvis har med amningen att göra. Nu har jag slutat och amma för snart 3 veckor sedan och håret är lika fett ändå. Börjar nu undra om det något jag får dras med?
Har nu provat balsam-metoden i ca 3 månader men det är lika illa ändå...fördelen är att inte hårtopparna blir kluvna på en gång.


Idag var vi och storhandlade fett...att äta. Imorgon skall jag ta mig i kragen o köra igång LCHF....IGEN! Hoppas det går bättre när jag slutat amma. Det var ingen effekt när jag ammade liksom. Eller så har min kropp ställt om sig helt och hållet och det funkar inte .. :-(
När jag kom hem så fick jag lov att rensa ur kylen för att få plats med allt. Hittade rester från julen, en bit julskinka och en burka inlagd sill. Sillburken var öppnad och bara tagen några bitar ur. Vilket slöseri egentligen!
Så det enda vi har kvar av julen är en kartong julpynt och den har vi som hinder för Viggo vid tvn...så den blir nog kvar här inne ett tag till :-)

Bläää..

känner mig som världens sämsta mamma. Håller på och städar undan julen och det är ju inte så lätt med en liten kille som "hjälper till". Så det känns som om jag bara får springa efter honom och ta ifrån honom det jag skall packa ned och skrika nej. Flytta honom hela tiden för han skall va vid fötterna så man kan inte gå någonstans.
Så jag tor att de första orden stackars Viggo kommer att säga är NEJ VIGGO!
Ingen av hans leksaker duger att leka med utan han skall va med eller ännu hellre något förbjudet.
Idag var lyckan stor när jag glömt att stänga grinden ut i hallen till Kajsa...där han passade på att ta ett dopp i vattenskålen.
Han var nöjd en stund i skafferiet men det slutade med blodutgjutelse för han drog ned nåt så han fick en rispa på kinden alldeles vid ögat. Så det får man ju dåligt samvete av att de gånger man låter han hålla på på något småförbjudet ställe så slutar det med någon småskada.

Fast jag ska kanske inte behöver ha så dåligt samvete över att bara säga nej hela tiden...han skrattar ju bara åt en när man försöka låta sträng och verkar tycka att man är rolig....har trotsåldern redan börjat?

Detta inlägg skulle jag lagt in för 6 timmar sedan...men jag blev visst avbruten av en liten herre som gjorde hyss :-)

RSS 2.0