Äntligen bärbart

I förrgår lade skärmen av och ev. hårddisken. Så då fick jag äntligen tummen ur ..... och igår så for jag och inhandlade en bärbar dator istället. Har funderat på en läääänge men tyckt att det varit onödigt då man har en fungerande dator.
Har velat ha en bärbar för den tar så lite plats och nu känns det skönt att ha haft iväg databordet. Fördelen är väl att vi slipper akta Viggo från alla sladdar sen när han skall krypa runt och dra sig upp på möblerna.
Det är lite ovant för den går så tyst så jag tror att den har slagit av sig själv när man lämnat den för en stund...den gamla lät som ett tröskverk.
Lite drygt är det att ordna alla program till hårddisken som man är van vid.
När man är dement som jag är det lite svårt då jag inte ens kommer ihåg vad jag hade som startsida på internet. Klart att jag kan ju välja vilken jag vill, det är ju inte hugget i sten liksom. Men det känns irriterande när man inte minns en sån simpel sak.


Min nya pärla


Glad i hågen for jag hem ocg trodde att jag skulle kunna leka med den hela eftermiddagen då vi har fått Viggo att sova ett par timmar på eftermiddagarna. Tji fick jag han vaknade hela tiden och på kvällen sov han bara en liten stund sen skulle han vara uppe och leka. Så det dröjer väl en månad innan jag har fått in alla program som jag vill ha.

Nu var det ett tag sedan

Nu var det länge sedan jag skrev i min blogg. Har fullt upp att skriva i Viggos blogg och även den blir det knappt något skrivet i.
Men jag får väl skylla på sommaren och att Manne har semester så det blir lite mera åkande.

Igår var jag så jäkla duktig! Gjorde egen mat till Viggo och frös in i portioner.
Det blev biff stroganoff, kokt sej med ärter o provencalska örter, dillkokt lax mosad i gräddsås med smak av dill o citron och slutligen en fläskköttsgryta. *klappar mig stolt på axeln* ;-)

Idag fick Viggo äta lax med en mosad potatis till och det fick klart godkänt. Han verkar gilla hemlagad mat mera än den färdiga på burk. Tror att han tycker den är lite smaklös.


Nu skall jag sätta lite fart på Manne. Vill att han skall sätta upp en vassvägg jag köpt på granngården som lite avskärmning. På fredagsem/kväll var till borlänge och shoppade och köpte en takvifte (takfläkt). Vi har ju bara bott här i lite mer än 1 år så det är väl på tiden att vi bestämde oss för vad vi skulle ha för lampa i vardagsrummet. Så den hoppas jag oxå kommer upp, kan ju vara skönt med en takvifte nu när värmen kommer ;-)

RSS 2.0