BLÄÄÄÄ

Köpte loppfrön igår, är egentligen psylliumfrön och är bra för magen. Funkar som linfrön, blir lite geleiga i vätska.
Stod på förpackningen att man skulle lägga 1 - 2 msk i vatten eller juice.
Fanskapet luktade akvarium och hade konsistensen av att man svalde ett klunga stora romkorn. Det var nära att det kom upp igen.
Tänkte pröva dem då jag var gravid då jag var så hård i magen och man fick bara äta ,max 2 msk linfrön eftersom det innehåller något slags gift. Men med tanke på konsistens och lukt är jag glad att jag inte hann. Fick ju en livlig bebis som höll magen igång med att sparka rejält på tarmarna :-)

Vilken service....*not* Jysk i Mora *suck*

Idag var vi till Jysk igen för att kolla om de hade någon vaxduk. Hade en billig sort som jag tyckte dög. Stod en skylt om att man fick inte klippa själv utan skall kontakta personalen. Tyckte jag hade tur då det knappt var några kunder i butiken så jag slapp stå i kö för att få det tillklippt, det skulle säkert ta sån tid då. Stegade av till kassan och det stod en personal och snackade i telefon men hon lade på snabbt och jag sade till om att jag ville ha vaxduk. Kommer strax sa hon och jag gick och väntade vid vaxdukarna. Jag väntade och väntade....minst 10 minuter gick och då kommer hon springandes förbi i gången och in på lagret, inte ett ord till mig om att hon kommer. Ännu en kund vill ha vaxduk så hon säger till en annan (praktikant) som bara skall ut på lagret en sväng och hämta den personal som jag sade till. Dock kom hon ut direkt och hjälpte mig och den andra kunden. Under tiden kommer den personalen som jag bad om hjälp för att hjälpa en annan kund med rullgardin. Det var dock praktikanten som sagt till att det var någon som ville ha hjälp med rullgardiner så därför kom hon till den avdelnigen. Men inte att hon bad mig om ursäkt när hon såg mig för att jag fått stå och vänta i minst 10 minuter.
Sen var det bara en kassa öppen, kunderna innan var sådana som tog lite tid som skulle typ handla på fakturor och så. Men inte öppnade den andra fast det fanns personal....
Så fast jag var snabb på att bestämma mig, det tog max 2 minuter från det jag klev innanför dörrarna tills jag bestämt vilken duk jag skulle ha så tog alltihopa 30 minuter....så nästa gång går jag nog till åhlens. Dukarna är ju snyggare men även mycket dyrare....men det är ju min tid oxå. Det var ju inte jag som var omständig utan personalen, jag hade klarat av detta på under 10 minuter men nu tog det 20 minuter extra.

Föräldratips

Idag var vi och shoppade lite till Prinsen. Det blev lite badgrejer. Vi ville han skulle ha något att plocka med när han sitter vid bordet. Då tänkte vi att badleksaker är perfekt. Han kan sitta och dregla på dem och undersöka med munnen och sedan när han blir lite större så har han redan badleksaker.
Så köpte vi även parasoll och parasollfot på jysk, det är ett måste då solen ligger på hela dagen på uteplatsen. Viggo måste ju kunna vara ute där han med.
Sen som tack för allt man köper åt honom så gör han en blodfylld sugblåsa på ena bröstvårtan. *Iiiiihhhhh* Tack Viggo!
Du skall få igen ;-)

Såg ett bra tips om vad man kan göra med busiga ungar.


Man får vad man förtjänar

Vissa tycker man inte synd om alls, här är en som får vad han förtjänar...Moahaha...

Vårt samhälle alltså!!!

En som sa till  och ja vad händer då..han blir åtalad! Typiskt Sverige! Här är ett paradis för pedofiler rättsmässigt.

När en pedofil väl döms till fängelse så har de speciella fängelser där de sitter tillsammans och utbyter erfarenheter...*grrr*

När blodsbanden brister av Hanna Svensson Är tyvärr en sann historia.
Så bra är vårat samhälle *ironisk* Ett annat skrämmande fall är Fallet Louise.


Vår igen

Soligt och fint under dagen och gårdagens snö försvinner fort, tänk om snösmältningen gick så fort i vanliga fall också....

Mitt på dagen:



Skönt att vädret är bra igen, igår vågade jag inte gå ut med Viggo. Han har ju inte ens en vinteroverall i sin storlek nu för jag har inte tagit med i beräkningen att det skulle bli vinter i maj liksom!
Men idag var det fint som sagt, men det uppskattade inte Viggo. Jag glömde ju nappen hemma och inte förrän vi gått halva promenaden "talade" han om det. Det berättade han genom att gråta hysteriskt, så det fick jag vackert lyssna på tills vi kom hem igen....oj vilken behaglig promenad *not*. Jag kommer nog aldrig att glömma nappen igen :-)

1-års jubileum

Idag firar jag 1-års jubileum!
För 1 år sedan ganska exakt så när som på en timme så var jag uppe på toa.
Ja det är väl helt normalt kanske ni tänker.....och ja det är det.
Men denna morgonen skulle jag ta ett urinprov och få fastställt att jag inte var gravid. Hade ställt en egen diagnos att jag hade typ en eller flera cystor på äggstockarna och skulle kontakta gyn. Tänkte att de komer säkerligen att fråga om jag är gravid och då ville jag förekomma dem om att jag redan testat.
Doppade stickan och gick och tog en cigg under tiden. Efter halva ciggen gick jag tillbaka och kollade.
-Men vad fan? Var det första jag sa...sen fick jag hjärnsläpp. Hade ju i min fantasi tänkt att blir jag någonsin gravid skall jag berätta det på något roligt sätt för Manne. Men jag var så chockad att jag gick in till honom och väckte honom för jag fattade inte hur jag skulle tyda testet :-) Men Manne tog det hela med ro och kunde t.o.m sova en stund till.
Min nästa tanke var...Åh nej, nu kan jag ju inte röka upp min andra halva av ciggen. Vad knäpp man är ibland! :-)

Så idag har jag inte rökt på 1 helt år!!!!!!!!!
Grattis till mig!



Vinter igen

Snöade hela dagen igår och nu tidigt på morgonen var jag ut och fotade eländet :-)

Uteplatsen



Daglilja:



Björk:



Dennna björk är egentligen högre men minst en tredjedel av av den hänger ner, kunde inte fota detta då jag inte orkade pulsa ut i snön i bara foppatofflorna :-)

Tips

Manuskript att gå till motangrepp mot telefonförsäljare :-)


Denna lilla Viggo

Andra dagen i rad Viggo sovit i spjälsängen. Blir alldeles chockad. Men det beror nog på att han är lite sjuk.
Ett tips inför införskaffandet av saker till sin första bebis är att skippa spjälsäng eller köpa den efter bebisens ankomst. Om man nu inte redan bestämmt att bebisen absolut ska ligga i egen säng...
Bebisar vill ha kroppskontakt hela tiden.  Viggo är inget undantag, han vägrade redan på BB att sov i den sk baljan. Så bäddde och fixade så han kunde ligga mellan oss. 2 sjukhussängar man ställer ihop bildar ju inte direkt en bekväm dubbelsäng.
När vi kom hem från BB sov Viggo knappt en hel natt i sin säng, sen har han vägrat sova där. Han skall sova mellan oss och helst så nära mig som möjligt. Ibland kunde man vakna av att man hängde ute på kanten och Viggo låg tryckt emot mig. Han myste och jag var livrädd att jag skulle skada honom i sömnen.

Nej så vänta med säng, man kan anända barnvagnen som säng istället i början.
Och jag som lagt ut en förmögenhet på säng +tillbehör.
Säng +madrass  runt 1500 - 1600 kr
Täcke + kudde  runt 700 (Ikeas passar inte andra vanliga bäddset så därför blev det dubbla uppsättningar)
Spjälsängsskydd 500- 600
Bäddset ca 500
mobil 450
Så man ser ju vilken dyr grej för något som bara står, okej han brukar ligga där och kika på sin mobil ibland. Så någon valuta för pengarna har jag ju fått.

Fy f-n vad bra hon är!

Karin Ahlborg är så himla bra!
Fett regerar

Chockad!

Jag är i chocktillstånd! Speglade mig nu på kvällen och märker ett hårstrå som ser lite mysko ut.....
WHAT THE FUCK!?! Det är ju GRÅTT!!

Jag  vid upptäckten 
|
|
|
V
 


Är det Viggo som redan orsakat mig gråa hår eller är det Manne?

Eller är det min aggresiva "borstföring" ? ;-)
Arg borstare


Jävla raggare!

Idag fick jag övertrötta Viggo att somna i vagnen. Tänkte att han kan sova en stund ute eftersom det regnade så skulle det vara tyst ute. Vid fint väder springer ungarna runt och skriker och är osams och då vaknar Viggo. Vid lekplatsen för dem ett jäkla liv oxå...de vet ej vad en rutschkana är till för utan hoppar på den så det blir ett jäkla dundrande om plåten.
Åter til idag...då blir han väckt av att raggarbösen MÅSTE gasa sin jäkla bil i minst 5 minuter innan de kan börja köra ut från parkeringen. Samma var det igår med....precis när vi kommit hem från promenaden väcks han av raggarnas oljud från parkeringen samtidigt så var det några mcdårar som gasade på andra sidan lägenheten.

Ok...man får ta oljud på dagtid när man bor så här....men nu blev jag så jävla less eftersom det inte spelar någon roll när man än går ut med honom...det är alltid nått som stör. Dagar det är fint ute och vi sitter inne med dörren öppen (och det inte är sovdax för Viggo) då är det så tyst på området såklart.

Ja nu fick jag spy lite galla....kändes skönt.


Jävla idioter!

Kolla denna IDIOTVIDEO
Detta är vad en del muslimer och hinduer sysslar med.....jävla idioter! Inte undra på att man blir rasist!

Hoppas någon åker dit och spränger detta jävla "heliga" torn i bitar.

RSS 2.0